Monday, September 19, 2016

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ~ Άτμαν ΝΙτυανάντα


Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Ο δρόμος σου παρ΄ ότι μπορεί να έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτόν των συνοδοιπόρων σου είναι τελείως μοναδικός και προσωπικός. Η συνειδητότητα παίζει το παιχνίδι της αυτογνωσίας με ένα μοναδικό τρόπο σε κάθε άνθρωπο. Θα περάσεις από εμπειρίες και καταστάσεις, δυσκολίες με το μοναδικό τρόπο που διάλεξε η συνειδητότητα για σένα. 
Παρ΄ ότι οι δυσκολίες είναι παρόμοιες σε όλες θα τις ξεπεράσεις με το δικό σου τρόπο. Θα βρεις τη λύση για κάθε τι μέσα από εσωτερική έμπνευση και καθοδήγηση. Για να το καταλάβεις μια αναλογία είναι ένα αθλητικό παιχνίδι π.χ. το ποδόσφαιρο. Οι τεχνικές του σουτ της πάσας του σουτ της κεφαλιάς είναι ίδιες για όλους. Όμως θα δεις ότι ο καθένας μαθαίνει με τον ιδιαίτερο προσωπικό τρόπο. Ακόμη όλοι οι κάλοι αθλητές εκτελούν το ίδιο αποτελεσματικά την κίνηση και παρά ταύτα ο καθένας το κάνει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Κανένας δεν είναι ίδιος με τον άλλο. 
Να θυμάσαι όμως ότι η ζωή και η πορεία σου δεν είναι ξεκομμένη απ΄ αυτή των άλλων. Είμαστε όλοι συνδεμένοι εσωτερικά και εξωτερικά όπως όλα τα κύτταρα του οργανισμού είναι ατομικότητες στην ενότητα του σώματος και όλα συντελούν στον ένα και μοναδικό σκοπό την υγεία του σώματος.
Ο δρόμο σου είναι ένα κομμάτι του πάζλ που λέγεται ζωή και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, γιατί είσαι εδώ υπάρχεις, υπάρχεις και όλα υπάρχουν. Μόνο που δεν το συνειδητοποιείς ακόμη σε όλο του το βάθος, αλλά ήδη είσαι στο δρόμο.