Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΕΪΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ & ΜΑΚΑΡΙΟ ~ Ατμαν Νιτυανάντα


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΕΪΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ & ΜΑΚΑΡΙΟ
 Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει ή να βλάψει το Είναι μας (Άτμαν, Πνεύμα, Ψυχή, Συνειδητότητα). Το Είναι μας είναι ανέγγιχτο από οτιδήποτε συμβαίνει στο σώμα , στον νου, στις αισθήσεις και στο πράνα (ζωτική ενέργεια). Και επίσης κανείς και τίποτα έξω από εμάς δεν μπορεί να βλάψει το Είναι μας.
Μπορούν να βλάψουν το σώμα μας, μπορεί να μας συκοφαντήσουν, μπορεί να μας αδικήσουν, να μας συμπεριφερθούν περιφρονητικά ή προσβλητικά,  μπορεί χίλια δυό να συμβούν στο σώμα και στο νου μας ή να μας κάνουν, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να  αγγίξει το ένδοξο, λαμπερό, αθάνατο Θεϊκό μας Είναι.
Οπότε αν ζούμε ταυτισμένοι με το Είναι μας, ως Είναι, θα είμαστε παντού και πάντα (σε όλες τις συνθήκες) ελεύθεροι, ειρηνικοί και μακάριοι. Θα βιώνουμε ελευθέρια, φως, αγάπη, ειρήνη, πληρότητα, ευδαιμονία δίχως όρια.
Ευλογημένος είναι αυτός που έχει ελευθερωθεί από το εγώ και το δικό μου, την ταύτιση με το σώμα, το νου και τις επιθυμίες για τα αντικείμενα των αισθήσεων και ζει σε βαθιά ένωση με τον ένδοξο Είναι ι(Άτμαν, Πνεύμα, Ψυχή, Συνειδητότητα).  Αν και άνθρωπος ζει ως ένας Θεός.