Saturday, June 20, 2020

Εξαγνίσου, Διαλογίσου και Συνειδητοποίησε την Αληθινή σου Φύση ~ Άτμαν Νιτυανάντα



Εξαγνίσου, Διαλογίσου και Συνειδητοποίησε την Αληθινή σου Φύση

Η Φώτιση (Αυτοπραγμάτωση ή Απελευθέρωση) είναι δυνατή όταν έχουμε μια βαθιά δίψα, ένα διακαή πόθο για να γνωρίσουμε την αλήθεια και να ενωθούμε με το θεϊκό μας Είναι (Συνειδητότητα, Άτμαν, Ψυχή, Πνεύμα) που είναι ένα και το αυτό με τον Θεό.

Μαζί με την δίψα χρειάζεται επίσης σταθερή συστηματική άσκηση για να εξαγνίσουμε και να ελευθερώσουμε τον νου μας από τις επιθυμίες, τους προγραμματισμούς και τις εγωϊκές τάσεις, αφού η αγνότητα του νου είναι βασική προϋπόθεση για να φτάσουμε στη απελευθέρωση και στην φώτιση.

Αν ασκείστε συστηματικά και σταθερά, με ζήλο, αφοσίωση, θάρρος, πίστη, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το πετύχετε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό!

·       ‘Θέλω να το κάνω! Μπορώ να το κάνω! Θα το κάνω!’ Αυτό πρέπει να είναι το μότο σας.

Όσες αποτυχίες κι αν έχετε, όσα λάθη κι αν κάνετε, όσες φορές κι αν πέστε από τις αδυναμίες σας, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε και να μεμψιμοιρείτε γι’ αυτό, απλά χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας και την ενέργεια σας. Σηκωθείτε και προχωρήστε με διπλάσια αποφασιστικότητα και δύναμη. Η βοήθεια είναι προορισμένο να έρθει. Ο Θεός και όλο το σύμπαν βοηθάει αυτόν που είναι αφιερωμένος στην συνειδητοποίηση της αλήθειας. Βοηθάει αυτόν που θέλει να εκφράσει την θεϊκή αγάπη, την ειρήνη και την αρμονία σε αυτόν τον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό!

Εξαγνίστε τον νου και την καρδιάς σας, ασκηθείτε επιμελώς, διαλογιστείτε καθημερινά και συνειδητοποιήστε ότι είσαστε αιώνια Ύπαρξη, αγνή Συνειδητότητα ​​και Ευδαιμονία χωρίς όρια.